Antal: 10

• Kollektiv Olycksfallsförsäkring för elever

Försäkringen gäller dygnet runt för skol- och förskolebarn, boende i familjehem m.fl.
    Försäkringen ersätter läkekostnader, invaliditet och dödsfall till följd av olycksfall. Den täcker inte kostnader eller skador till följd av sjukdom.

Kollektiv Olycksfallsförsäkring för elever (256 kB, pdf)
  • Kollektiv Olycksfallsförsäkring för elever

• Frånvaroanmälan

Du kan anmäla ditt barn som frånvarande antingen via Stockholm Skolwebb, via SMS eller via APP. All frånvaro skall anmälas av vårdnadshavaren före kl. 08.00 varje dag eleven är frånvarande.

• Elevråd

Elevråd -  läsår 2017/18

• Elevhälsa

ELEVHÄLSA FÖR RINKEBYSKOLAN

Inledning

• Elever/vårdnadshavare

Här ska du som elev eller vårdnadshavare hitta information rörande den dagliga verksamheten på skolan

Saknar du någon typ av information är du alltid välkommen att höra av dig med synpunkter och idéer.

• Om skolan

Rinkebyskolans erbjuder grundskola åk 7 – 9 samt grundsärskola med inriktning ämnen och ämnesområden åk 7 – 9.

• Varför välja vår skola

Detta textstycke är en ingress. För att formatera till ingress, markera och välj blockstil: "Ingress". Ingressen formateras då enligt förutbestämt manér.