Antal: 8

• Kollektiv Olycksfallsförsäkring för elever

Försäkringen gäller dygnet runt för skol- och förskolebarn, boende i familjehem m.fl.
    Försäkringen ersätter läkekostnader, invaliditet och dödsfall till följd av olycksfall. Den täcker inte kostnader eller skador till följd av sjukdom.

• Frånvaroanmälan

Du kan anmäla ditt barn som frånvarande antingen via Stockholm Skolwebb, via SMS eller via APP. All frånvaro skall anmälas av vårdnadshavaren före kl. 08.00 varje dag eleven är frånvarande.

• Elevråd

Rinkebyskolans elevråd består av elever från skolans samtliga klasser

• Elevhälsa

ELEVHÄLSA FÖR RINKEBYSKOLAN

Inledning

• Läxhjälp

Rinkebyskolan har läxhjälp 4 kvällar i veckan.

• Elever/vårdnadshavare

Här ska du som elev eller vårdnadshavare hitta information rörande den dagliga verksamheten på skolan

Saknar du någon typ av information är du alltid välkommen att höra av dig med synpunkter och idéer.

• Om skolan

Rinkebyskolans erbjuder grundskola åk 7 – 9 samt grundsärskola med inriktning ämnen årskurs 6-9 och ämnesområden åk F – 9.

• Varför välja vår skola

Detta textstycke är en ingress. För att formatera till ingress, markera och välj blockstil: "Ingress". Ingressen formateras då enligt förutbestämt manér.